Зловмисники пограбували храми УПЦ у Дніпрі та поблизу Чернігова (відео)

19 листопада 2018 року у селі Скоринець Чернігівського району невідомі пограбували храм на честь Казанської ікони Божої Матері. У той же час, у Дніпрі пограбували інший храм УПЦ на честь ікони Божої Матері “Несподівана радість”. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ з посиланням на сайт korrespondent.net

У селі Скоринець поблизу Чернігова невідомі проникли в храм, пошкодивши металопластикове вікно. З храму зловмисники викрали три ікони – Спасителя, Богородиці і Спаса Нерукотворного. Зараз встановлюються завдані збитки. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею “крадіжка”.

У той же час, у Дніпрі пограбували Центральний храм на честь ікони Божої Матері “Несподівана радість”. Зловмисники тричі проникали на територію і забирали цінні речі. Зокрема, за інформацією Нацполіції, невідомі вкрали молитовники, рясу, церковні цінності та особисті речі священнослужителів. Цінні речі вони відразу здавали в ломбард, а потім поверталися “за новою партією”.

Як повідомляється, у Дніпрі злочин зафіксували камери спостереження, тому незабаром трьох дніпрян 34, 32 і 29 років затримали. У них вилучили деякі викрадені речі і дізналися, куди вони здали інші.

Просмотров: 685

Залишити відповідь