Вітання Блаженнішого Митрополита Онуфрія учасникам VI конференції керівників єпархіальних відділів у справах сім’ї УПЦ

ОРГАНІЗАТОРАМ ТА УЧАСНИКАМ VI ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ
КЕРІВНИКІВ ЄПАРХІАЛЬНИХ ВІДДІЛІВ У СПРАВАХ СІМ’Ї

УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

 

Ваше Високопреосвященство!

Шановні отці, брати і сестри!

 

Уже вшосте керівники та співробітники єпархіальних відділів у справах сім’ї збираються на Всеукраїнську конференцію Місії Синодального відділу у справах сім’ї, щоб з християнською любов’ю та спільною роботою вирішити питання збреження сімейних цінностей як основи Церкви і суспільства.

Сучасна благочестива сім’я — це спільний шлях і спільна праця, тому що тільки взаємодопомога і взаємотерпіння можуть дати позитивний результат. Якщо цього не буде, якщо подружжя не буде намагатися допомагати один одному і дослухатися до голосу серця, то така родина ніколи не стане міцною. З родини починається все: і людське життя, і життя всього суспільства. Коли вдома у нас все добре, тоді нам не страшні жодні життєві бурі, чим спокійніше в сім’ї, чим тепліше атмосфера, тим щасливіша людина, тим простіше їй іти своїм шляхом. Життя людини, поневоленої інстинктами, що знаходиться у полоні своїх страстей, в кінцевому підсумку виявляється порожнім і безрадісним, самотнім і нещасливим. Справжню ж радість, повноту буття ми знаходимо тільки тоді, коли живемо за непорушними моральними законами, встановленими Творцем, коли всім серцем прагнемо бути з Христом і любити своїх ближніх.

Нехай Милосердний Господь благословить усіх учасників цієї конференції, умудрить і надихне до правильних висновків та рішень задля зміцнення кожної української християнської родини, задля миру та порозуміння в усьому українському суспільстві.

Закликаю на всіх вас Боже благословення.

 

 

+ОНУФРІЙ, 

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,

ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

22 листопада 2018 року

м. Київ

Просмотров: 175

Залишити відповідь