Дніпропетровського священнослужителя нагороджено відзнакою Президента України

5 грудня 2018 року, до Міжнародного дня волонтера, в Дніпропетровській обласній державній адміністрації було нагороджено представників волонтерського руху Дніпропетровської області та зокрема клірика Дніпропетровської єпархії Української Православної Церкви ієромонаха Геласія (Краснікова), який у період з 05.04.2017 до 15.08.2017 року ніс капеланське служіння в Державній прикордонній службі смт. Станиця-Луганська Луганської області. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на прес-службу єпархії.

Відзнаку Президента України «за гуманітарну участь в антитерористичній операції» (Указ Президента України П. Порошенко від 17 лютого 2016 року № 54/2016 Серія ВА №00334) священнослужителю вручив заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Володимир Юрченко.

У період капеланського служіння в Державній прикордонній службі смт. Станиця-Луганська Луганської області, стараннями ієромонаха Геласія і військовослужбовців прикордонної служби, була побудована каплиця на честь Покрови Божої Матері, в пам’ять загиблих прикордонників України та місцевого населення Станично-Луганського району Луганської області.

 Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 577

Залишити відповідь