Митрополит Августин звершив молебень перед початком духовної місії на Схід України

11 грудня 2018 року з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин звершив молебень перед початком духовно-гуманітарної місії на Схід України в храмі Усіх святих воїнів у Києві. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ посиланням на прес-службу Білоцерківської єпархії.

Голові Синодального відділу УПЦ з питань взаємодії зі збройними силами та іншими військовими формуваннями України владиці Августину співслужили співробітник відділу, керівник сектору пастирської опіки воїнів-інтернаціоналістів та учасників бойових дій протоієрей В’ячеслав Яковенко, настоятель храму та духовенство.

З часточкою мощей святителя Миколая та миром від нього учасники Місії відвідають школи-інтернати для дітей з обмеженими можливостями Кремінного та Щастя Луганської області. У їх активі також подарунки, медикаменти та концертна програма.

Архієрей благословив волонтерів та дав духовні настанови.

Нагадаємо, минулого року, 20-21 грудня 2017 року, священнослужителі Української Православної Церкви з Київської та Олександрійської єпархії здійснили спільну місію до зони АТО, під час якої привітали дітей Донбасу зі святами. В одному з інтернатів, де знаходяться діти з легеневими захворюваннями, військові священики звершили Таїнство Хрещення над 13-ма вихованцями.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 773

Залишити відповідь