За підтримку Української Православної Церкви відкрито погрожують вбивством. Правоохоронці не реагують

Відомий націоналіст і лідер партії «Братство» Дмитро Корчинський зробив низку жорстких заяв на адресу українського боксера Олександра Усика, пригрозивши «кулею з автомата Калашникова» за захист Києво-Печерської Лаври. Про це він сказав РІА ФАН, коментуючи заяву боксера, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

За словами Д.Корчинського, боксер О.Усик «не розуміє, що говорить» і «взагалі неадекватно оцінює ситуацію».

При цьому націоналіст сумнівається в боєздатності абсолютного чемпіону світу з боксу Усика. «Якщо він спробує помахати руками на вулиці, то це закінчиться переломом ніг. Таке часто буває у боксерів», — заявив Корчинський.

На думку Корчинського, «провчити Усика може практично кожен український націоналіст».

«Українські націоналісти рідко ходять в боксерські спортзали, вони частіше ходять на стрільбище. Можу вам сказати з власного досвіду: куля, випущена з автомата Калашникова, летить швидше, ніж кулак будь-якого боксера», — пригрозив Усику Корчинський.

Окрім того, образливі заяви на адресу українського боксера та монахів Української Православної Церкви Д.Корчинський опублікував 13 грудня на своїй сторінці у фейсбук. Причому резюмував свій «пост», знову-таки, пригрозою: «А якщо нарветься на націоналістів, може не встигнути увернутися від кинутого в голову вогнегасника».

Правоохоронці наразі ніяк не реагують.

Нагадаємо, що абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик на питання глядачів в прямому ефірі телеканалу “112 Україна”, коментуючи свої дії у випадку захоплення радикалами Лаври і насильства над ченцями, відповів, що: «Якщо підуть захоплювати Лавру, я стану на сторону ченців». 

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 2790

8 коментарів

  1. Всі православні чоловіки мають наслідувати прикладу боксера О. Усика. бо інакше не виживемо. А смирення треба проявляти перед Богом і ні в якому разі перед злом. Бог не в силі а в правді.

    1. И скажу Александру Усику брату нашему, – Бог не в силе наш – А В ПРАВДЕ И СИЛЕ…!!
      Злоязычники гонители Церкви Божией, – да погибнут…, или в тюрму их – там добрые сидельцы есть на них и Церковь тоже, для покаяния. И в больнице с Евангелием ходят тоже, может поможет. Нечего руку на Бога возносить и пальцыми тыкать…, от сюда и мозги набикрень ростут, и делается такой человек просто тварью только, и при этом, даже тварью агресивной!

  2. Така відкрита погроза “фюрера” націоналістів Д. Корчинського на вбивство Олександра Усика свідчить про те, що в Україні настали часи Німеччини 30 років прошлого століття, де наці-арії при владі проповідували фашистську ідеологію, вирощували і готували вбивць других народів Європи.
    Як розказує, попереджає Корчинський, – він готує вбивць “на стрільбищах”, а не в спортивних залах, щоб вбивати тих, хто не сповідує їх націоналістичну ненависницьку ідеологію.

    О. Усик один із тих прославлених атлетів, який своїми спортивними перемогами прославляє Україну по всьому світу і піднімає ПРАПОР України після перемог в США, Європі, Росії, і готовий захищати і тисячолітню, з часів Київської Русі, святиню – Київо-Печерську лавру з її братією. Олександр Усик дійсно героїчна і патріотична людина у всіх відношеннях з Богом в душі, він сьогодні САМ СТАВ ЯК ПРАПОР для тієї абсолютній більшості народу України, яка хоче і чекає від правящої влали правди, справедливості, миру, добра і любові до кожної людини.
    А нам таким, вірним Богові і багатовіковим єтнопращурам землі нашої, правяча влада дала свободу “фюрерам” корчинським, “правим” (одноруким? однооким?) націбатальйонам піднімати їх чорно (смерть)-червоні(кров) прапори їхньої частини України, щоб під цими прапорами вбивати? і “перемагати” (з духом д”явола і сатани в душах, замість Духу Божого) невірних їм, а з ними і ВІРУ, ПРАВДУ, ДОБРО, ЛЮБОВ, МИР на українській землі нашій.

    Який же для правячої влади прапор до вподоби? Той державний ПРАПОР, який піднімає О. Усик по всьому світу за всю Україну, чи той чорно-червоний, під яким “право-корчинські” завтра будуть штурмувати тисячолітню Божу “цітадель” – Київо-Печерську лавру, яку обовязково буде захищати Олександр Усик з державним ПРАПОРОМ в одній руці і з хрестом в другій і ми всі вірні у Христі з ним і братією лаври. Під який прапор стануть СБУ, МВС, Президент при штурмі Божих обітелій? По їх мовчанці щодо вбивчих загроз Корчинського відповідь уже зрозуміла…

    Здаеться, що православний народ України і її канонічну УПЦ хочуть під чорно-червоними прапорами повернути до ЄВРОПЕЙСЬКОГО СЕРЕДНЬОВІЧЧЯ, до часів “хрестоносців”. Бо тому підтверження є і від Константинопільської (Стамбульської) Патріархії, яка офіційно, за проханням влади України та США (там сьогодні “престол” д”явола і сатани, які звергнуті на землю Богом і борються проти Нього), повернулась у своє середньовіччя – 1686 рік, щоб знову ПОВЕРНУТИ туди православну церкву і віру в Україні і віддати на поругання невірним – католичному Риму, їх уніатам, розкольникам всіх часів і найменувань під своїм “вселенським” (згадали) керівництвом. АЛЕ Ж МАЄМО ПАМЯТАТИ ВСІ, ЩО – ГОСПОДЬ БОГ ПОРУГАЕМ НЕ БЫВАЕТ! Як покличе нас істинна канонічна УПЦ, яка має томос з РПЦ ще з 1686 року (а другий нам не потрібно), на захист наших святинь, так разом з нашим прапороносцем О. Усиком встанимо на захист Божої обітелі. Господи, помоги, огради, защити от хотящих и убивающих Святую Апостольскую Церковь – Тело Христово – нас верных членов Его! Аминь.

    1. “обовязково буде захищати Олександр Усик з державним ПРАПОРОМ в одній руці і з хрестом в другій” – Богу богово, а кесарю кесарево.. державні діла робляться з прапором, а Божі – з хрестом.

Залишити відповідь