Олександр Усик відповів радикалам: Я стану на сторону своєї віри (+відео)

Чемпіон світу з боксу Олександр Усик прокоментував агресивні висловлювання на свою адресу, після заяви про те, що в разі спроби захоплення Києво-Печерської лаври, боксер готовий встати на захист ченців.

Про це він заявив на VI Церемонії нагородження «Діти України – майбутнє нації», яка відбулася 14 грудня в Національному оперному театрі, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Ви знаєте, що у мене дуже багато однодумців. Дивіться, якщо хтось говорить, що хоче зробити боляче комусь, ви не будете захищати слабкого? Так, це здорова людина повинна робити. Це нормально. Якщо ви йдете по вулиці, і побачите, що хтось когось б’є, ви повинні встати на захист, тому що це байдужість, якщо ви не зробите цього», – зазначив український чемпіон.

Разом з тим він пояснив свою позицію щодо Української Православної Церкви.

«Чому, якісь радикально налаштовані люди, повинні йти кудись і щось забирати? Де взагалі поліція буде в цей час? Де взагалі закон? На чиєму боці він буде? Природно, я стану на сторону свого дому, своєї віри», – підкреслив чемпіон світу.

На VI Церемонії нагородження «Діти України – майбутнє нації» абсолютний чемпіон світу з професійного боксу Олександр Усик отримав з рук Предстоятеля УПЦ орден преподобного Іллі Муромця I ступеня. Спортсмен розповів, як слід працювати, щоб реалізувати свій потенціал.

«Нам даються знаки від Всевишнього, і коли ми починаємо їх бачити – тоді все добре в нашому житті. Талант – це таке гучне слово … Один відсоток таланту, дев’яносто дев’ять відсотків копіткої праці в залі або в іншому місці – якою діяльністю ви займаєтеся. Працювати і працювати … і молитися. І тоді все вийде», – підкреслив боксер.

Отримуючи з рук Блаженнішого нагороду, Олександр Усик сказав: «Друзі, давайте один одного любити, прощати і поважати, і тоді у нас буде все добре. Слава Богу за все!».

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 4359

2 коментарі

Залишити відповідь