Блаженніший Митрополит Онуфрій закликав священнослужителів проводити роз’яснювальну роботу серед парафіян та не висловлюватися на політичні теми

Головною нашою зброєю є слово — слово про істину, любов та взаємоповагу.

Про це сказав Блаженніший Митрополит Онуфрій у своїй доповіді на Єпархіальних зборах духовенства Київської єпархії 28 грудня 2018 року, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Коментуючи останні події у церковному житті в країні, Архіпастир закликав священнослужителів «бути пильними, проводити обґрунтовану роз’яснювальну роботу серед парафіян, в жодному разі не висловлюватися на політичні теми». «Церква стоїть поза політикою», — підкреслив він.

«Головною нашою зброєю є слово — слово про істину, любов та взаємоповагу», — продовжив Блаженніший владика.

Предстоятель наголосив, що не дивлячись на те, що «сьогодні багатотисячні прохання вірян нашої Церкви залишаються непочутими “сильними світу цього”», «ми не втрачаємо надії, що будемо почуті Господом нашим Іісусом Христом, Якому ми покликані служити, перед Яким ми маємо з любов’ю зберігати свою вірність, і Якому ми смиренно дякуємо за подаровану нам високу честь терпіти скорботи за Його Пресвяте Ім’я».

З повним текстом Доповіді керуючого Київською єпархією УПЦ Блаженнішого Митрополита Онуфрія на річних Єпархіальних зборах можна ознайомитися на нашому сайті за посиланням.

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 3355

Залишити відповідь