Духовенство Ровеньківської єпархії одностайно висловило підтримку Предстоятелю УПЦ

27 грудня 2018 року відбулися щорічні збори духовенства Ровеньківської єпархії УПЦ, під час яких священнослужителі висловили одностайну підтримку своєму Предстоятелю, Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Зборам передувало засідання Єпархіальної ради, на якому було затверджено порядок денний майбутнього заходу, а також вирішені поточні питання єпархіального життя.

Далі духовенство єпархії в кафедральному соборі Різдва Пресвятої Богородиці звершили молебень, збори було проведено в актовій залі Ровеньківського техніко-економічного коледжу.

З підсумковою річною доповіддю виступив архієпископ Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон. Секретар єпархії протоієрей Григорій Устименко назвав основні статистичні дані, що стосуються Ровеньківської єпархії тощо.

Під час зборів духовенство єпархії на чолі з правлячим архієреєм одноголосно висловило вірність і відданість канонічній, визнаній усіма Помісними Церквами, Українській Православній Церкві та підтримку Її Предстоятелю — Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію.

Завершуючи Збори, владика Пантелеімон подякував духовенству за понесені труди і закликав усіх до активної участі в загальноєпархіальному житті, співпраці та єдності в справі несення пастирями спасительної місії Церкви Христової.

Нагадаємо, на підтримку Предстоятеля УПЦ висловилися також клірики Уманської, Вознесенської, Тульчинської, СєвєродонецькоїВолинської, Конотопської єпархій.

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1213

Залишити відповідь