11 тонн гуманітарної допомоги доставлено у Святогірську Лавру від віруючих УПЦ

28 грудня 2018 року у Свято-Успенській Святогірській Лаврі приймали 11 тонн гуманітарної допомоги, у зборах якої взяли участь духовенство Української Православної Церкви та парафії в містах Вінниця, Бар, Умань, а також фермери села Уланів та козаки з козацького братства в смт. Голованівськ Кіровоградської області. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на прес-службу Святогірської Лаври. 


В обитель було доставлено 5 тонн зерна, 2 тонни овочів, 4 тонни бакалійної продукції (крупи, цукор, макарони, олія соняшникова) і консервації.

Особливу подяку у зборі вантажу організатори висловили духовенству та віруючим УПЦ, фермерах с. Уланів і козацькому братству Кіровоградщини, а також тим благодійникам, які внесли свою частку у фінансове забезпечення транспортування продуктів від благодійників до вінницького храму, де знаходиться склад для гуманітарної допомоги, та на фінансування машини для доставки вантажу у Святогірську Лавру.

Нагадаємо, це вже не перший транш з гуманітарною допомогою від вірян УПЦ. Як повідомлялося нещодавно, у Святогірській Лаврі, на повному утриманні в обителі продовжує перебувати близько 130 переселенців, з яких 36 дітей різного віку.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 665

Залишити відповідь