Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив відкриття щорічного благодійного дитячого свята у Національній опері України (+відео)

7 січня 2019 року, у день свята Різдва Христового, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Онуфрія у Національній опері України імені Т.Г.Шевченка відбулося традиційне дитяче свято «Різдвяний вертеп-2019». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Митрополича ялинка проходить вже шістнадцятий рік поспіль. Це дитяче свято було засноване ще при спочилому Блаженнішому Митрополиті Володимирі.

Святковий захід був організований для дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей, дітей-інвалідів і для тих, хто не має можливості святково зустріти Різдво Христове.

Організаторами «Різдвяного вертепу» виступили Синодальний відділ УПЦ у справах молоді та волонтери благодійної організації «Молодість не байдужа».

Урочисте відкриття свята благословив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій. Його Блаженство привітав усіх з Різдвом Христовим, благословив волонтерів та дітей і висловив організаторам слова подяки. На заході Предстоятеля супроводжував голова Синодального молодіжного відділу УПЦ архієпископ Обухівський Іона.

Митрополичу ялинку відвідали сотні юних гостей з різних регіонів України.

Для всіх присутніх було проведено святкову виставу. Після концертної програми діти отримали солодкі подарунки. Для тих, хто приїхав здалеку, був підготований обід.

Сьогодні вранці Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив святкове різдвяне богослужіння у Києво-Печерській Лаврі.

Просмотров: 1116

Залишити відповідь