Блаженніший Митрополит Онуфрій вітає з Різдвом Христовим! (відео)

У свято Різдва Христового Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звернувся до пастви зі словом проповіді та вітання. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Усіх вас, дорогі брати і сестри, сердечно поздоровляю з великим і радісним святом Різдва по плоті Господа Бога і Спасителя нашого Іісуса Христа!

Різдво Христове — це свято Божого миру і Божого благовоління до людей. 

У своєму Різдві Син Божий став сином людським, Господь приклонив Небо до землі і тепер кожна людина може піднятися на Небо, може стати дитиною Божою.

Ми сьогодні радіємо разом зі святими ангелами, які у Віфлеємську ніч літали над печерою і співали дивну пісню “Слава в вишніх Богу і на землі, в людях благовоління”.

Ми сьогодні разом з пастушками віддаємо смиренне поклоніння нашому Спасителю, Який є наш Месія і Господь.

Ми сьогодні приносимо дари, як колись волхви золото, ладан і смирну — любов, молитву і смирення.

У ці святі дні бажаю всім вам, дорогі брати і сестри, здоров’я, щастя і Божого благовоління.

Нехай кожен з нас намагається робити своє серце подібним до Віфлеємської печери, щоб в нас вмістився невмістимий Бог, щоб в нашому серці вмістилося Царство Боже — тому, що де Бог, там Його Царство.

Нехай кожен з нас шукає свою зірку — ту зірку, яка веде людину до Христа. Щоб ця зірка провела нас через заплутане, складне земне життя, щоб ми знайшли те, заради чого Господь нас створив, знайшли Христа і в Ньому спасіння і вічне життя.

Ще раз вітаю всіх вас з Різдвом Христовим, нехай Бог всіх нас благословить!

Також привітання та слова проповіді у день Світлого Різдва Блаженнішого владики прозвучали сьогодні, 7 січня о 8:50, в програмі «Слово Предстоятеля» на телеканалі «Інтер».

Читайте також: Різдвяне послання Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія архіпастирям, пастирям, чернецтву і всім вірним чадам Української Православної Церкви. 

6 та 7 січня, у Святвечір і день Різдва Христового Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив святкові богослужіння в Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі, які також транслювалися на телеканалі “Інтер”.

Дивіться проповіді Блаженнішого Митрополита Онуфрія на YouTube-каналі Інформаційно-просвітницького відділу УПЦ.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 2845

Залишити відповідь