У день Собору Пресвятої Богородиці Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив Божественну літургію у Флорівському монастирі (+фото, відео)

8 січня 2019 року, у день пам’яті Собору Пресвятої Богородиці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію у Свято-Флорівському жіночому монастирі м. Києва. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

Його Блаженству співслужили  гості обителі у священному сані та духовенство монастиря. За богослужінням молилась настоятелька обителі ігуменя Євлампія (Єлисейкіна) із сестрами монастиря.

За богослужінням була піднесена сугуба молитва про мир в Україні та про єдність Православної Церкви.

Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив ієрейську хіротонію над кліриком 2-го Бородянського благочиння дияконом Димитрієм Монцем та дияконську хіротонію над кліриком Дарницького благочиння Сергієм Распопіним.

Після Божественної літургії був звершений чин славлення. Наприкінці богослужіння Предстоятель привітав паству зі святом та благословив вірних.

Нагадаємо, напередодні Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив всенічне бдіння у храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. 

Просмотров: 2583

Залишити відповідь