Духовенство Криму висловило підтримку Блаженнішому Митрополиту Онуфрію

10 січня 2019 року в актовій залі Таврійської духовної семінарії відбулися загальні єпархіальні збори Сімферопольської та Кримської єпархії УПЦ, під час яких духовенство на чолі з правлячим архієреєм висловило підтримку Предстоятелю Української Православної Церкви, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на прес-службу єпархії.

Зокрема на єпархіальних зборах було прийнято рішення схвалити ініціативу правлячого архієрея Сімферопольської і Кримської єпархії митрополита Лазаря — підтримати Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія у справі збереження існуючого статусу Української Православної Церкви і підтвердити свою вірність Блаженнішому Митрополиту Онуфрію.

Також духовенством єпархії одноголосно було прийнято рішення висловити несхвалення з приводу безпрецедентного втручання Константинопольського Патріарха Варфоломія у внутрішньоцерковні справи та легалізацію розколу, вчинену в Україні.

Нагадаємо, що раніше духовенство Джанкойської єпархії УПЦ також одностайно висловило підтримку Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію, Предстоятелю Української Православної Церкви і підтвердило свою вірність Українській Православній Церкві.

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 904

Залишити відповідь