Проти УПЦ ведеться лицемірна боротьба, щоб очорнити і створити брудний інформаційний розголос — митрополит Володимир вірянам Володимир-Волинської єпархії

Під виглядом «довгоочікуваного подарунка» Україні насправді втілюється лицемірний та «хитро спланований і розіграний» задум тих, хто не думає про благо Церкви, що, на жаль, затьмарює радісні дні Хрещення Господнього. Про це заявив у своєму зверненні до вірних чад Володимир-Волинської єпархії митрополит Володимир, вітаючи зі святом Богоявлення, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на прес-службу єпархії

Як із прикрістю зауважив митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, «на жаль, сьогоднішні радісні і спасительні дні Хрещення Господнього затьмарені великим лихом», а саме через особливе посилення наступів на Українську Православну Церкву, дискредитаційну діяльність проти духовенства та антиконституційні методи боротьби проти Церкви.

«Під виглядом благої справи, великого досягнення і довгоочікуваного подарунка віруючим людям пропонується “томос”. Насправді ж це лицемірий задум, хитро й підступно спланований і розіграний тими, хто і не думає дбати про благо Церкви. Особливе посилення наступів відбувається в цей агітаційний період передвиборної кампанії, що вказує на їх політичне підгрунтя», — зазначив у своєму зверненні владика.

Керуючий Володимир-Волинською єпархією також відзначив, що для тиску на УПЦ використовуються жорстокі, антиконституційні методи боротьби. «Священнослужителі перебувають під пильним наглядом провокаторів, які шукають найменшу зачіпку, для того, щоб перекрутити факти, очорнити, створивши брудний інформаційний розголос», — додав він.

Владика закликав посилити молитви і підкреслив, що нині особливо важливо «зберігати однодумність, не піддаватися на брехню і провокації, вчитися сприймати критично сумнівну інформацію про Церкву».

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1316

Залишити відповідь