Віруючі Буковини зберуться на молитву в підтримку УПЦ біля стін Сторожинецької РДА

14 лютого 2019 року, о 9:45, за ініціативи вірян і священиків Сторожинецького району Чернівецької області відбудеться молитовне стояння біля Сторожинецької РДА, під час якого богомольці піднесуть молитви про мир та звернуть увагу місцевої влади на утиски Української Православної Церкви, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на прес-службу Чернівецько-Буковинської єпархії.

Як підкреслюють в єпархії, з кожним днем посилюються утиски віруючих Української Православної Церкви.

«Скільки ще потрібно релігійних громад?…щоб не спали ночами, чергували цілодобово, молилися в храмі?… Щоб нас почули?», – звернулися віряни і духовенство Буковини до громадськості.

Як уже повідомлялося, в неділю, 10 лютого цього року, релігійні громади сіл Михальча та Товтри послідували прикладу вірян с. Васловівці, які першими на Буковині розпочали «цілодобове молитовне стояння на захист віри, на захист Церкви Христової, за право вільно молитися Богу на своїй рідній українській землі».

«Парафії не хочуть, щоби їх кудись силоміць попри їхню волю переводили з Церкви Христової в якісь новостворені оргранізації, про існування яких ще місяць тому ніхто навіть не знав», — зазначили в прес-службі Чернівецько-Буковинської єпархії.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 214

Залишити відповідь