Духовенство Донбасу засвідчило вірність УПЦ на чолі з Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм

17 лютого 2019 року відбулися збори духовенства Донецької та Горлівської єпархій. Присутні одностайно висловили підтримку Предстоятелю Української Православної Церкви Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію та підтвердили бажання бути в лоні канонічної Церкви. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на прес-служби єпархій.

Як зазначили в Донецькій єпархії, найважливішими питаннями під час зборів духовенства, що пройшли під головуванням правлячого архієрея у Свято-Успенському Миколо-Василівському монастирі в с. Нікольське, були питання вірності і відданості християнських громад і їхніх настоятелів Предстоятелю Української Православної Церкви Блаженнішому Митрополиту Онуфрію, а також адміністративні питання внутрішньоцерковного життя. Присутні засвідчили вірність УПЦ на чолі з її Предстоятелем.

Духовенство і голови парафіяльних рад Горлівської єпархії під час зборів, що відбулися під головуванням правлячого архієрея на території монастиря в ім’я прп. Сергія, ігумена Радонезького, у с. Сергіївка Слов’янського району, висловили підтримку Предстоятелю Української Православної Церкви Блаженнішому Митрополиту Онуфрію та вірність канонічній Православній Церкві.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1279

Залишити відповідь