Священнослужителі Рівненської єпархії УПЦ звершили чин відспівування українського воїна (фото, відео)

20 лютого 2019 року у рідному селі Війниця Млинівського району на Рівненщині прощались із вбитим воїном Русланом Кондратюком. Чин відспівування загиблого на Сході України очолив єпископ Дубенський Пимен, вікарій Рівненської єпархії УПЦ, йому співслужило чисельне духовенство Млинівського благочиння. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Загинув боєць на Донеччині під час бойового завдання, за офіційною інформацією, підірвався на міні. У чоловіка залишилось двоє неповнолітніх дітей.

У заупокійному слові до рідних та близьких владика Пимен сказав: «Блаженний той, хто душу свою покладе за ближніх своїх». Руслан перший серед усіх нас, бо зумів на ділі виконати вчення Євангельське. «Блаженні миротворці, бо вони синами Божими наречуться», власне, і ці слова підтверджують, що своє життя Руслан віддав заради миру, заради нас з вами, нашого благополуччя. Схилімо сьогодні свої голови, свої серця у молитовному проханні до Милосердного Бога, щоби він прийняв душу спочилого воїна у оселях праведників».

Священнослужителі Рівненської єпархії УПЦ звершили чин відспівування українського воїна.

20 лютого у рідному селі Війниця Млинівського району на Рівненщині прощались із вбитим воїном Русланом Кондратюком. Чин відспівування загиблого на Сході України очолив єпископ Дубенський Пимен, йому співслужило чисельне духовенство Млинівського благочиння.Докладніше: https://goo.gl/cQyE7i

Gepostet von Українська Православна Церква am Donnerstag, 21. Februar 2019

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1449

Залишити відповідь