На Буковині «ПЦУ» готує провокацію на недільний день проти православних, які вже 26 днів цілодобово моляться за мир в селі (+фото, відео)

Провокації проти канонічної Церкви тривають на Буковині. Прихильники «ПЦУ» обрали новий спосіб нагнітання та дестабілізації релігійної ситуації. Так у с. Васловівці, де парафіяни Свято-Успенського храму вже 26 днів звершують молитовне стояння за мир в селі і право вільно сповідувати Православну віру, на 24 лютого 2019 року, недільний день, закликають селян зібратися на територію храму. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на офіційну сторінку у фейсбук Чернівецько-Буковинської єпархії.

По всьому селі, на кожному магазині розклеєно оголошення про молебень “релігійної громади ПЦУ” на території канонічної Української Православної Церкви.

В прес-службі єпархії називають такі дії свідомою провокацією та повідомляють, що вже попередили правоохоронні органи та місію ОБСЄ.

Нагадаємо, 27 січня, збори релігійної громади засвідчили вірність Українській Православній Церкві, проте на парафіян продовжується тиск, щоб беззаконно перевести у «Київський патріархат» (ПЦУ).

У той же час у селі Васловівці є монастир/храм «Київського патріархату», де люди, які себе вважають прихильниками цієї структури, можуть задовільнити свої релігійні потреби. Натомість вони вдаються до створення штучних провокацій.

«За українську державу, за українську владу, за українське військо віряни парафії на честь Успіння Пресвятої Богородиці УПЦ вже 26 днів ЦІЛОДОБОВО моляться в церкві, — підкреслюють в Чернівецько-Буковинській єпархії. — Достеменно відомо, що за 26 днів, так звана “громада ПЦУ” не виявила жодного бажання помолитися за українську владу та українське військо і використовує благу мету задля примноження беззаконня. Де був 26 днів ваш молитовний поклик?».

22 лютого. 26 день молитовного стояння. 23:01

22 лютого, година: 23:01. с. Васловівці – 26 доба молитовного стояння. я знаю тепер чому і надалі Господь Благословляє землю- чому проростає зернина в землі у міцний колос пшениці- чому Небо дає дощ…- чому кожний день ми маємо ще один день…

Gepostet von Васловівці. Свято-Успенський храм УПЦ am Freitag, 22. Februar 2019

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

 

Просмотров: 794

Залишити відповідь