Відбулась офіційна зустріч духовенства Волинської єпархії з представниками Нацполіції області

25 лютого 2019 року представники Волинської єпархії Української Православної Церкви зустрілись з правоохоронцями, котрі займають керівні посади у Головному управління Національної поліції у Волинській області. Під час розмови йшлося про складну ситуацію, що склалася у сфері міжконфесійних відносин в регіоні. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Заступник начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак та начальник управління превентивної діяльності Володимир Солоненко поспілкувались з секретарем Волинської єпархії протоієреєм Миколаєм Бондаруком, віце-секретарем єпархії протоієреєм Валерієм Мучаком, головою єпархіального відділу «Церква та суспільство протоієреєм» Олександром Богдановим. Також до розмови долучились голова юридичного єпархіального відділу, благочинний Луцької районної округи протоієрей Петро Приступа, благочинний Луцької міської округи протоієрей Володимир Літвенчук, голова інформаційного відділу Волинської єпархії протоієрей Олег Точинський.

В ході зустрічі сторони обговорили причини та можливі виходи з кризи, що спостерігається на окремих парафіях в населених пунктах Волині. Учасники зустрічі досягли домовленостей про скоординовану працю заради подальшого недопущення порушень прав віруючих та законного врегулювання міжконфесійних конфліктів.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 916

Залишити відповідь