На Волині єпископ Нафанаїл освятив храм на честь преподобного Серафима Саровського — великий фоторепортаж

5 березня 2019 року було звершено чин освячення православного храму на честь преподобного Серафима Саровського у селі Діброва Ківерцівського району на Волині. Урочистості очолив єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Владиці співслужили секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук, благочинний Ківерцівської округи протоієрей Олександр Кондратюк, настоятель храму священик Віктор Обдар та інші запрошені священнослужителі, а також численні віряни, які прибули цього дня на свято.

Під час Божественної літургії керуючий єпархією відзначив настоятеля храму священика Віктора Обдара правом носіння палиці за Богослужіннями.

Наприкінці урочистостей владика Нафанаїл нагородив найактивніших парафіян храму медалями “Волинської ікони Божої Матері” та благословенними грамотами. Архіпастир подякував трудівникам, відзначивши їхній особливий внесок у справу будівництва Дому Божого. У свою чергу отець Віктор Обдар подякував владиці за візит та радість спільної молитви в новоосвяченому храмі.

Просмотров: 1197

Залишити відповідь