У Запоріжжі відбудеться відкритий молодіжний форум — для участі потрібно надіслати заявку

Відкритий молодіжний форум відбудеться 29 квітня — 1 травня 2019 року в Запоріжжі з благословення митрополита Запорізького і Мелітопольського Луки. Форум покликаний об’єднати православну молодь, розширити мережу волонтерського руху та знайти цікаві молодіжні проекти, спрямовані на зміцнення православних цінностей в сучасному суспільстві. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Запорізької єпархії.

«Якщо ви є православною молодою людиною і творцем цікавого активно діючого проекту, поділіться своїм досвідом», — закликають організатори.

Опис свого проекту та заявки на участь у форумі можна надіслати (до 7 березня) на e-mail: [email protected].

Інформація повинна включати: вказівку, що з себе представляє проект (музична група, наукова розробка, цикл лекцій для молоді, соціальний проект тощо.), ПІБ автора проекту, назву ​​населеного пункту, в якому діє проект, і гіперпосилання (реалізація проекту).

Всі бажаючі взяти участь у форумі мають пройти реєстрацію, надіславши наступні дані: ПІБ, рік народження, номер мобільного телефону, з зазначенням, в якості кого ви будете брати участь в форумі (доповідач, слухач, волонтер (помічник)).

Телефони для довідок: 068-864-20-48, 095-658-49-71 (координатор проекту Ірина Демчук).

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 252

Залишити відповідь