Лаврські духівники допомагають студентам КДА налаштуватися на Великий піст

6 березня 2019 року, напередодні Великого посту, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, відбулася зустріч студентів Київських духовних шкіл із багатолітніми духівниками Києво-Печерської Лаври: архімандритом Антонієм (Новицьким) і архімандритом Полікарпом (Линенко), повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на сайт КДАіС.

Також на зустрічі був присутній духівник КДАіС доцент архімандрит Маркел (Павук).

Зокрема під час спілкування духівники Києво-Печерської Лаври розповіли присутнім про те, як правильно підготувати себе до Великого посту, як боротися із спокусами, особливо тими, які постають перед молодими людьми. Також отці розповіли про маловідомі факти відновлення чернечого життя в Києво-Печерській Лаврі, оскільки були безпосередніми очевидцями цієї історичної події.

На завершення зустрічі студенти і вихованці отримали відповіді на хвилюючі їх питання.

Нагадаємо, що такі зустрічі з духівниками Києво-Печерської Лаври вже давно стали традиційними. Крім того, студенти Київської духовної академії і семінарії щороку на початку та наприкінці Великого і Різдвяного постів приступають до Таїнства Сповіді у духівників обителі.

 

Просмотров: 1344

Залишити відповідь