Священики Сумської єпархії звершили панахиди за українськими воїнами

13 березня 2019 року з благословення митрополита Сумського і Охтирського Євлогія благочинний Сумського міського церковного округу протоієрей Миколай Смакоуз звершив панахиду за загиблим воїном АТО Денисом Васильовичем Кенею на місці поховання на кладовищі села Старе Село. Отець Миколай передав слова втіхи та співчуття від митрополита Євлогія рідним та близьким спочилого. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Молодший сержант Денис Васильович Кеня, командир відділення 3-ї мотопіхотної роти 15-го окремого мотопіхотного батальйону «Суми» 92-ї окремої механізованої бригади в/ч пп В2260 м. Суми загинув 13 березня 2015 року від проникаючого вогнепально-дробового поранення в селі Новозванівка Попаснянського району Луганської області.

10 березня у Вознесенському храмі благочинним Тростянецького церковного округу протоієреєм Олександром Карпцем і духовенством Тростянця було звершено чин похорону Бойка Віктора Володимировича – учасника АТО, 1975 року народження, котрий усі 5 років війни на Сході захищав цілісність і незалежність нашої держави, пройшовши крізь пекло “гарячих точок” Донбасу. Його серце не витримало пережитих потрясінь.

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 443

Залишити відповідь