Напередодні Благовіщення Предстоятель очолив всенічне бдіння у Києво-Печерській Лаврі

6 квітня 2019 року, напередодні Неділі четвертої Великого посту та свята Благовіщення Пресвятої Богородиці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння у храмі на честь преподобних Антонія і Феодосія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили митрополит Хустський і Виноградівський Марк, намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, голова ВЗЦЗ УПЦ митрополит Луганський і Алчевський Митрофан, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Архангельський і Холмогорський Даниїл, митрополит Херсонський і Таврійський Іоанн, митрополит Святогірський Арсеній, митрополит Уманський і Звенигородський Пантелеімон, архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Бердянський і Приморський Єфрем, єпископ Сергієво-Посадський Парамон, єпископ Баришівський Віктор, єпископ Білогородський Сильвестр, єпископ Волноваський Амвросій, гості у священному сані та духовенство Лаври.

За богослужінням також молились сестри милосердя Марфо-Маріїнської обителі. Під час помазування святим єлеєм Блаженніший Владика благословив сестер з нагоди річниці роботи їхньої общини у Києві.

Завтра у цьому ж храмі Предстоятель очолить Божественну літургію, за якою буде звершена архієрейська хіротонія. Початок богослужіння о 7:45.

Нагадаємо, сьогодні вранці Блаженніший Архіпастир очолив Божественну літургію та хіротонію єпископа Волноваського Амвросія.

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 2172

Залишити відповідь