Голову Місіонерського відділу Київської єпархії та настоятеля тюремного храму нагороджено відзнакою «За службу державі»

9 квітня 2019 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія, голова Місіонерського відділу Київської єпархії протоієрей Георгій Крючков разом із співробітниками відділу звершили Таїнство Єлеосвячення в храмі на честь великомучениці Анастасії у Бучанській виправній колонії № 85, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на сайт Київської Митрополії.

За духовну опіку ув’язнених керівництво виправного закладу нагородило відзнакою «За службу державі» настоятеля храму протоієрея Миколая Могильного та голову Місіонерського відділу Київської єпархії протоієрея Георгія Крючкова.

Відзнака «За службу державі» — це недержавна загальноукраїнська відзнака з особливим статусом, започаткована для нагородження співробітників, офіцерів та ветеранів Державної пенітенціарної служби України за бездоганну та сумлінну службу, високий професіоналізм і зразкове виконання обов’язку. Відзнакою можуть бути нагороджені: військовослужбовці, учасники інших військових формувань, особи рядового та начальницького складу, інші громадяни України та громадяни інших держав.

Священики також передали гуманітарну допомогу громаді на честь святої Анастасії, а саме необхідні речі для звершення богослужіння та продукти харчування.

Просмотров: 211

Залишити відповідь