Вітання Предстоятеля митрополиту Сімферопольському і Кримському Лазарю з 80-літтям

ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,

ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ ЛАЗАРЮ,

МИТРОПОЛИТУ СІМФЕРОПОЛЬСЬКОМУ І КРИМСЬКОМУ,

ПОСТІЙНОМУ ЧЛЕНУ СВЯЩЕННОГО СИНОДУ

 

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

Прийміть сердечні поздоровлення зі знаменним ювілеєм — 80-літтям з дня Вашого народження.

Смиренно підкоряючись волі Всемилостивого Бога, Ви ще в юні роки ступили на вузький, але благодатний шлях служіння Йому. Усвідомлюючи всю відповідальність пастирського послуху, Ви неустанно прагнули бути Богові достойним, працівником бездоганним, який вірно подає слово істини (2 Тим. 2:15). Споглядаючи Ваші труди і ревність у вірі, Пастиреначальник Господь наш Іісус Христос возложив на Ваші рамена тягар єпископства, аби явити Вас у нелегкі часи церковного відродження світлом світу та сіллю землі (див.: Мф. 5:13–14).

Господь наш Іісус Христос, звертаючись до учнів, сказав: Як послав Мене Отець, так і Я посилаю вас (Ін. 20:21). Поприще єпископське не лише усипане квітами, але й нерідко поросле тернами, крізь які пройшов і Сам Спаситель. Тож бажаю, дорогий Владико, щоби дивлячись на начальника і виконавця віри Іісуса (Євр. 12:2), Ви і далі наповнювалися Його Божественною силою.

Молитовно бажаю Вашому Високопреосвященству доброго здоров’я, душевного миру та всесильної допомоги від Спасителя Нашого у подальшому Архіпастирському служінні на благо Святої Матері Церкви.

Многая і благая Вам літа!

З любов’ю у Христі

+ОНУФРІЙ,

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,

ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

22 квітня 2019 року

Просмотров: 169

Залишити відповідь