Предстоятель привітав з Великоднем дітей з функціональними обмеженнями

28 квітня 2019 року, в день Світлого Христового Воскресіння, Блаженнейший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій зустрівся з дітьми, які мають функціональні обмеження, та їх батьками. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

Зустріч була підготовлена Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при Київській міській державній адміністрації і за підтримки БФ Предстоятеля Української Православної Церкви “Мир Вам”.

Уже декілька років поспіль, захід традиційно відбувається біля будівлі Київської духовної академії на території Києво-Печерської Лаври.

Блаженніший Владика привітав дітей, їхніх батьків, та волонтерів зі святом Світлого Христового Воскресіння.

“Христос наш Іісус Христос прийшов на землю тому, що Він нас дуже любить, він хоче нам допомогти, щоб ми були щасливими, радісними, щоб ми жили на землі в мирі, щоб ми були добрими один до одного”, - сказав Архіпастир.

Предстоятель зазначив, що саме для того, щоб повернути нам щастя і радість жити на землі в любові до Бога і ближнього, Господь прийшов на землю, взяв на Себе нашу людську природу і знищив наші гріхи.

Блаженніший Владика подякував організаторам зустрічі за можливість у цей день один одного побачити і разом порадіти тій події, яка втішає все людство.

«Бажаю, щоб те світло, та радість, та благодать, яку Господь приніс на землю через Своє Воскресіння, завжди була поруч з нами, наповнювала нас і щоб дала нам силу подолати всі труднощі, які ми зустрічаємо на шляху земного життя», – побажав Архіпастир наостанок.

Потім Предстоятель освятив великодні кошики дітей та роздав подарунки.

Учасники духовного дитячого хору «Радуйся» при храмі свв. мчч. Косми і Даміана в Києві виконали для учасників свята духовні піснеспіви.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 520

Залишити відповідь