У Рівненській єпархії УПЦ запрошують приєднатися до відеопроекту #ВеликодніЧитання (відео)

Мета проекту — об’єднати усіх православних християн, які люблять Христа.

Учасники проекту — вихованці недільних шкіл, родини священослужителів і просто активні прихожани — близько 50-ти осіб вже прочитали вірші з нагоди Світлого Христового Воскресіння. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на  сторінку у фейсбук «Рівне. Голос Церкви».

До проекту “Великодні читання” організатори запрошують приєднуватись парафіями, подинці, у містах та селах. Відео читання можна зняти на телефон і викласти у соціальну мережу Фейсбук з хештегом #ВеликодніЧитання.

Метою проекту у Рівненській єпархії називають прагнення залучити якомога більшу кількість людей, аби передати важливість Великодня, його надзвичайну силу та теплі емоції, пов’язані зі святом.

Організатори сподіваються, що надалі до проекту, який триватиме до Вознесіння Христового, приєднається ще багато людей.

Великодні читання

Рівненська єпархія УПЦ розпочинає відео проект "Великодні читання", що має на меті об'єднати усіх православних християн, котрі люблять Христа.Стартують читання у дні Світлого Христового Воскресіння. Першими його учасниками стали вихованці недільних шкіл, родини священослужителів і просто активні прихожани. Всі вони читатимуть літературні вірші про Пасху та теплі емоції цього свята. До проекту "Великодні читання" організатори запрошують приєднуватись парафіями, подинці, у містах та селах. Відео читання можна зняти на телефон і викласти у соціальну мережу Фейсбук з хештегом Великодні читання. Радість свята. Мета: залучити якомога більшу кількість людей, аби передати важливість Великоднього дня, його надзвичайну силу та енергетику. Христос Воскрес! Воістину Воскрес.

Gepostet von РІВНЕ. Голос Церкви. am Montag, 29. April 2019

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 282

Залишити відповідь