У Світлу П’ятницю Предстоятель очолив святкове богослужіння у Зимненському монастирі

Триває традиційний великодній візит Блаженнішого Митрополита Онуфрія у західні єпархії Української Православної Церкви.

3 травня 2019 року, в п’ятницю Світлої седмиці, свято ікони Богородиці «Живоносне Джерело», Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив Божественну літургію в Успенському соборі Святогорського Зимненського ставропігійного жіночого монастиря, що на Волині. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл, духовенство монастиря та єпархії.

Під час Божественної літургії була піднесена молитва про мир в Україні та єдність Православної Церкви.

Після Літургії священнослужителі та віряни на чолі з Предстоятелем пройшли хресним ходом до монастирського джерела, де звершили водосвятний молебень.

На завершення богослужіння Блаженніший Митрополит Онуфрій окропив святою водою паству та привітав вірян зі святом. Архіпастир роздав дітям пасхальні подарунки та благословив усіх.

Нагадаємо, у Світлий Вівторок Предстоятель звершив Божественну літургію у храмі на честь святої  Татіани Свято-Анастасіївського жіночого монастиря с. Ковалівка Васильківського району Київщини. 

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

 

Просмотров: 2293

Залишити відповідь