В Помісних Церквах моляться за Предстоятеля УПЦ з паствою (відео)

Представники різних Помісних Православних Церков неодноразово запевняли священнослужителів та вірних Української Православної Церкви в молитовній підтримці у ці нелегкі часи для православних українців. У розпорядження Інформаційно-просвітницького відділу УПЦ потрапив відеозапис Божественної літургії 12 травня 2019 року в м. Михайлівці (Словаччина), яку звершує архієпископом Михайлівсько-Кошицький Георгій, архієрей Православної Церкви Чеських Земель і Словаччини.

«У нашій Михалівсько-Кошицькій єпархії, яка територіально знаходиться у Словаччині, на кордоні з Україною, під час кожного Архієрейського богослужіння особисто молюся про Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія з Богом хранимою паствою, гнаних Істини заради. І народ завжди радіє цьому», — розповідав владика в інтерв’ю під час свого візиту в Україну на початку цього року.

На відео ми можемо бачити, що свої молитви Високопреосвященніший владика підносить під час Великого входу.

Читайте також: Те, що відбувається тут, у XXI ст. — неймовірно! Так не повинно бути! — інтерв’ю з ієрархом Православної Церкви Чеських земель і Словаччини про церковну ситуацію в Україні

Блаженніший Митрополит Онуфрій зустрівся з ієрархом Православної Церкви Чеських земель і Словаччини (фото, відео)

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 3751

Залишити відповідь