Блаженніший Митрополит Онуфрій взяв участь в інавгурації обраного Президента України

Сьогодні, 20 травня 2019 року, відбулося урочисте засідання Верховної Ради, на якому склав присягу обраний президент Володимир Зеленський. Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України взяв участь в урочистій церемонії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

скрін відео Радіо Свобода

Після виконання усіх прописаних у Законі процедур, новообраний президент України, поклавши руку на Конституцію та Пересопницьке Євангеліє, проголосив присягу українському народові.

Голова Конституційного Суду України оголосив, що новообраний президент вступив на відповідну посаду. Глава держави, після отримання посвідчення президента України та символів влади (особистої печатки і булави), виголосив інавгураційну промову.

Нагадаємо, 22 квітня Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій надіслав привітання кандидату в Президенти України В.О. Зеленському з перемогою на виборах, у якому побажав Володимиру Зеленському Божого благословення на новому і відповідальному шляху служіння Україні та її народові. А 30 квітня відбулася зустріч Предстоятеля УПЦ з новообраним Президентом.

Скрін на головній відео “ТСН”

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 2748

Залишити відповідь