Митрополит Агафангел взяв участь в офіційному заході з нагоди Дня незалежності Грузинської Республіки (відео)

24 травня 2019 року митрополит Одеський та Ізмаїльський Агафангел на запрошення консула Грузії в Одесі Торніке Берекашвілі взяв участь в урочистостях з нагоди національного свята – Дня незалежності Грузії, які пройшли в Одеському Будинку вчених. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

У своєму вітальному слові владика привітав усіх присутніх з цією знаменною подією, підкресливши особливу роль Православ’я в житті українського і грузинських народів. «У нас єдина віра, єдині святі, єдині духовні і культурні цінності», — сказав одеський архіпастир.

Митрополит Агафангел також відзначив важливу роль в суспільному житті Грузії духовного лідера країни — Святійшого і Блаженнішого Католикоса-Патріарха Ілії II, до мудрих порад якого прислухаються і поважають.

Владика подякував консулу Грузії в Одесі за його багатогранну діяльність по зміцненню дружби і співробітництва між нашими православними народами і привітав численну грузинську діаспору Одеси з Національним Святом.

У прийомі також взяв участь ректор ОДС архімандрит Серафим (Раковський) і благочинний Свято-Іллінського монастиря архімандрит Андрій (Осіашвілі).

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 795

Залишити відповідь