Предстоятель: Ті, хто самі по вуха в гріхах, найбільш охочі давати поради іншим (+відео)

Про це сказав Блаженніший Митрополит Онуфрій під час своєї проповіді у день свята Вознесіння Господнього, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Предстоятель зазначив, що «Церква є Тілом Христовим, а всі ми є частинками цього Тіла, і кожна частинка має свої функції та обов’язки, покладені на нього Богом», які старанно має виконувати.

«У світі тепер усе перекручується, більшість займаються не своєю справою, а чужою, багато охочих розбирати чужі проблеми і давати поради, як виправлятись іншому, а сам по вуха в гріхах і не думає, що йому треба виправлятися. А Господь вчить нас, що ми є членами Тіла Христового, і кожен повинен виконувати ті функції, ті завдання, які Бог поклав на нас», — підкреслив Архіпастир.

«Якщо людина є Президентом, то повинна займатися справою очільника держави, якщо людина є робітником, то має виконувати покладену на неї роботу, якщо є науковцем, то повинна займатися наукою, якщо є лікарем, то має лікувати, — зазначив Його Блаженство. — Але не потрібно плутати свої функції і обов’язки. Якщо плутати, то це все одно, як в організмові людині печінка буде працювати замість нирок — це просто доведе до могили».

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 3137

Залишити відповідь