Клірик Могилів-Подільської єпархії УПЦ приніс покаяння за підтримку “ПЦУ”

10 червня 2019 року відбулася єпархіальна рада Могилів-Подільської єпархії, на якій митрополит Могилів-Подільський і Шаргородський Агапіт повідомив про те, що настоятель Свято-Успенського храму села Миролюбівка Піщанського району Вінницької області протоієрей Олександр Барабаш разом з парафіянами залишається в Українській Православній Церкві. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Митрополит Агапіт розповів, що 21 травня 2019 року, в день пам’яті святого апостола та євангеліста Іоанна Богослова, на запрошення  настоятеля храму протоієрея Олександра Барабаша та прихожан храму було звершено архієрейське богослужіння. Перед початком богослужіння протоієрей Олександр Барабаш приніс покаяння перед духівником благочиння протоієреєм Георгієм Хвуст за спробу підтримати новоутворену структуру “ПЦУ”.

Після богослужіння була проведена бесіда з вірянами храму про стан життя церкви в благочинні, де настоятель храму завірив про те, що храм залишається в Українській Православній Церкві під омофором Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія.

Просмотров: 4414

Залишити відповідь