Священики Кропивниччини провели в останню путь загиблого воїна АТО

20 червня 2019 року в Благовіщенському храмі духовенство та віруючі УПЦ м. Кропивницький віддали останню честь воїну Павлу Тихонову, котрий загинув під час виконання бойового завдання в зоні АТО, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на прес-службу Кіровоградської єпархії.

Заупокійне богослужіння звершили протоієрей Євгеній Назаренко, протоієрей Іоанн Верескун та іерей Олексій Ігнатьєв.

«Не вистачає слів для описання смутку, котрий сьогодні відвідав та поселився в сердцях наших співвітчизників, — зазначили в єпархії. — Немає нічого більш прикрого за сльози утрати матері, жінки, дітей. Україна сьогодні поховала одного із своїх доблесних синів, котрі зі всією відданістю свого життя служать Вітчизні. Нехай Господь пом’яне у своєму Царстві усіх загиблих воїнів!».

Павло Тихонов народився 2 жовтня 1975 року у м. Кіровоград  (нині м. Кропивницький). Закінчив школу №20 та Інститут комерції. Працював у Кіровоградській обласній філармонії і таксистом з позивним «151». А в 2014 році, щойно почались бойові дії на Сході країни, пішов воювати. Служив у 42-му окремому мотопіхотному батальйоні. Останній бій Павло Тіхонов прийняв 17 червня 2019 року, неподалік від Донецького аеропорту.

Просмотров: 399

Залишити відповідь