В Олександрійській єпархії відбулося відспівування українського військового

17 червня 2019 року, в день Святого Духа, у селі Тирлова балка Устинівського району Кіровоградської області відбулося поховання українського воїна Молозовенко Віталія (у хрещені Миколая), на якому були присутні велика кількість людей з усього району та області, а також бойові побратими. Заупокійне богослужіння  звершили клірики Олександрійської єпархії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Трагічна звістка про те, що в зоні ООС під час виконання бойового завдання у селі Піски загинув старший солдат, командир безпілотних авіаційних комплексів розвідувального взводу 34-го батальйону 57-ї бригади Молозовенко Віталій 1995 року народження надійшла в село Тирлова балка 13 червня.

Слова співчуття та підтримки рідним висловили голова Димитрівської сільської ради, воєнний комісар Устинівського району та військові побратими.

У останньому слові протоієрей Михайло Андрішко, який очолив панахиду, попросив молитов усіх присутніх за душу новопреставленого воїна Миколи та за мир у нашій багатостраждальній державі. Насамкінець духовим оркестром було виконано гімн України, а почесна варта здійснила прощальний салют.

В Олександрійській єпархії висловлюють співчуття близьким.

Просмотров: 166

Залишити відповідь