Предстоятель Антіохійської Церкви привітав із Днем Ангела Предстоятеля УПЦ Митрополита Онуфрія

27 червня 2019 року на ім’я Блаженішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія надійшов лист від Блаженнішого Патріарха Антіохії та всього Сходу Іоанна Х з привітанням із Днем Небесного Покровителя та зі словами пітримки Українській Православній Церкві. Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ публікує лист Предстоятеля Антіохійської Православної Церкви у перекладі українською мовою з посиланням на сайт ВЗЦЗ УПЦ.

Греко-Православний Патріархат Антіохії та всього Сходу

№ 78/2019

Ваше Блаженство Митрополит Онуфрій, Митрополит Київський і всієї України,

Цим листом Ми хотіли б побажати Вашому Блаженству щасливого святкування Дня Вашого Небесного Покровителя. Просимо Всемогутнього Бога дарувати Вам здоров’я і сили продовжувати Вашу турботу за Церкву в Україні і вести Її до гавані спасіння через усі випробування, які Вона зустрічає на своєму шляху.

Ми знаємо Вас, Ваше Блаженство, як пастиря, сповненого любові та щирості до свого Господа. Ми знаємо Вас як пастиря, що підпорядкується Капітану корабля. Пастиря, який розбудить Капітана корабля своїми гарячими молитвами, щоб утамувати хвилі і дарувати Церкві мир.

Крізь всі важкі дні, що спіткали Вашу Церкву нині, Ми долучаємося до Вас із молитвою, благаючи нашого Господа і Спасителя Іісуса Христа укріпити Вас і дарувати Вам разом із Вашою Церквою та людом непохитність у вірі.

«Сам же Господь миру нехай дарує вам мир завжди і в усьому» (2 Фес. 3:16).

Дамаск, 27 червня 2019 року

Іоанн X

Патріарх Антіохії та всього Сходу

Просмотров: 1202

Залишити відповідь