Парафіяни с. Лука-Мелешківська до влади: Ми — українці, віруючі УПЦ, хочемо не ворогувати, а молитися (відео)

8 липня 2019 року віруючі Спасо-Преображенського храму с. Лука-Мелешківська Вінницької єпархії на чолі з новим настоятелем благочинним Вінницького районного благочиння протоієреєм Миколою Строком записали відеозвернення, яке архієпископ Вінницький і Барський Варсонофій розмістив на своїй сторінці у фейсбук.

Віряни громади заявляють про те, що вони є вірними чадами канонічної Православної Церкви на чолі з Блаженнішим Митрополитом Київським і всієї України Онуфрієм, хочуть не ворогувати, а молитися.

«Сьогодні ми хочемо звернутися до всіх, і до представників влади, до всіх, хто розділяє Православ’я, Україну і всіх нас. Ми хочемо донести до всіх вас, що ми є українцями, православними християнами канонічної Української Православної Церкви на чолі з Блаженнішим Митрополитом Київським і всієї України Онуфрієм.

І я як священник, як благочинний храмів Вінницького району і від сьогодні настоятель цього Спасо-Преображенського храму села Лука-Мелешківська хочу сказати, що ми не прийшли сюди ворогувати, ми прийшли сюди молитися за спасіння наших душ. Навіть ті, хто зараз відійшли від істинної Православної Церкви, заблукали – ми чекаємо їх повернення. Всіх готові обійняти, всіх готові причастити, і разом молитися і славити Господа Бога. Всім нам, всім православним християнам, бажаємо миру і злагоди, і найголовніше – утвердження віри», — зазначив протоієрей Миколай.

Звернення вірян Преображенського храму Луки Мелешківської Вінницької єпархії на чолі з новопризначеним настоятелем отцом Миколаєм.

Gepostet von Василий Столяр am Montag, 8. Juli 2019

Просмотров: 529

Залишити відповідь