Вітання Предстоятеля з 265-ю річницею з дня обрітення Піщанської ікони Божої Матері

 

ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,

ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ ЄЛИСЕЮ,

МИТРОПОЛИТУ ІЗЮМСЬКОМУ І КУП’ЯНСЬКОМУ

 

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

 

Прийміть мої найщиріші вітання з 265-ю річницею з дня обрітення святителем Іоасафом Білгородським Піщанської ікони Божої Матері!

Благословенна українська земля з часів хрещення Київської Русі рівноапостольним князем Володимиром завжди називалася уділом Божої Матері, над яким простертий Її всемилостивий покров.

Явлення чудотворного Піщанського образу тісно пов’язане з іменем світоча Слобідської землі святителя Іоасафа, єпископа Білгородського, якому було чудесне видіння уві сні. Тисячі людей з тих давніх часів до сьогодні, приходячи з міцною вірою і непохитною надією до чудотворного образу, не залишаються без небесної допомоги і духовної втіхи: Сліпі прозрівають, криві ходять, прокажені очищаються, глухі чують, мертві воскресають, убогі благовіствують (Лк. 7:22). І сьогодні Цариця Небесна допомагає нам озброюватися проти незупинних нападів ворогів духовних, духів злоби піднебесних (Еф. 6:12).

В знаменний день цього визначного торжества, вітаючи Вас, дорогий Владико, і усю Вашу паству, бажаю твердості в вірі, кріпості душевних і тілесних сил, миру та злагоди. Покров Цариці Небесної невідступно нехай перебуває над усіма Вами.

З любов’ю во Христі

 

 

 

 + ОНУФРІЙ,

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,

ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

21 липня 2019 року

Просмотров: 804

Залишити відповідь