Блаженніший Митрополит Онуфрій: Cьогодні ми будемо молитися, щоб мир Божий запанував і в нашій державі, і в наших сім’ях, і в наших серцях (+відео)

Про це сьогодні, 27 липня 2019 року, сказав Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій під час брифінгу для ЗМІ перед молебнем на Володимирській гірці, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.


«Сердечно вітаю всіх із великим Днем Хрещення Київської Русі! — звернувся до всіх Предстоятель УПЦ. — Це великий день для нашої землі, тому що цього дня наш народ прийняв у тій великій мірі Святу Православну віру, коли зерна Християнства, що були посіяні апостолом Андрієм Первозванним, принесли свої плоди. Святий рівноапостольний князь Володимир став тим сином своєї землі, який знайшов Істинного Бога, який привів людей до пізнання Істинного Бога.

Бажаю всім здоров’я, щастя, щоб ми пам’ятали, що ми істинні християни, що ми нащадки святого князя Володимира, який, прийнявши Православну віру, змінив своє життя, з жорсткого, агресивного він став кротким, смиренним, люблячим Бога і люблячим людей князем. Св. князя Володимира називали “Красным солнышком”, тобто красивим, тому що він світив на всіх і всіх зігрівав своєю любов’ю!

…Сьогодні ми будемо молитися за свій народ, за свою владу, щоб Господь припинив війну на нашій землі, що запанував мир Божий і в нашій державі, і в наших сім’ях, і в наших серцях! Зі святом всіх вітаю!».

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1194

Залишити відповідь