180 днів молитовного стояння. Віруючі буковинського села Васловівці записали чергове звернення до Президента України (відео)

Парафіяни Свято-Успенського храму УПЦ с. Васловівці Заставнівського району Чернівецької області, які вже 180 днів цілодобово моляться та оберігають свій храм від насильницького захоплення представниками «ПЦУ», записали чергове звернення до Президента України Володимира Зеленського, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Пане президент, Володимир Зеленський, ми до вас зверталися місяць назад. На жаль, ви не звернули жодної уваги, не знайшли час, — зазначається на сторінці парафії у фейсбук. — Ми є такі ж самі українці, як і ви, ми хочемо щоби і в нашому селі, у Васловівцях дотримувалися Законів України. Подивіться відеозвернення, почуйте нас!!!».

«Ми громада Свято-Успенського храму УПЦ с.Васловівці Чернівецької області, ми вже 180 днів милістю Божою, цілодобово молимося та оберігаємо свій храм від насильницького захоплення.

Чорні рейдери, які своїми розпорядженнями ПРИМУСОВО перереєстрували нас в іншу віру ПЦУ, Павлюк Михайло, Гергелюк Микола і досі на своїх посадах, і державна влада, як і була сліпою до цього беззаконня так і понині такою залишається», — йдеться у повідомленні.

Віруючі, які вже близько пів року, знаходяться у стані постійної небезпеки захоплення їхнього храму, запитують: «Скільки ще потрібно часу, щоби ви нас почули? Скільки ще потрібно молитов і сліз, щоби мир і спокій прийшов на нашу багатостраждальну землю?».

❗️❗️❗️ Звернення до Президента України. Васловівці 180

❗️❗️❗️ #Пане_президент, Володимир Зеленський, ми до вас зверталися місяць назад. Нажаль, ви не звернули жодної уваги, не знайшли час. Ми є такі ж самі українці, як і ви, ми хочемо щоби і в нашому селі, у Васловівцях дотримувалися Законів України. Подивіться відеозвернення, почуйте нас!!!Ми громада Свято-Успенського храму УПЦ с.Васловівці Чернівецької області, ми вже 180 днів милістю Божою, цілодобово молимося та оберігаємо свій храм від насильницького захоплення.Чорні рейдери, які своїми розпорядженнями ПРИМУСОВО перереєстрували нас у іншу віру ПЦУ, Павлюк Михайло, Гергелюк Микола і досі на своїх посадах, і державна влада, як і була сліпою до цього беззаконня так і понині такою залишається…Скільки ще потрібно часу, щоби ви нас почули?Скільки ще потрібно молитов і сліз, щоби мир і спокій прийшов на нашу багатостраждальну землю?Подивіться відеозвернення, почуйте нас!!!Офіс Президента України Слуга Народу – Лис Олена – Округ 201 Слуга Народу – Команда Зеленського у Чернівцях Слуга Народу – Заремський Максим – Округ 202 Слуга Народу – Мазурашу Георгій – Округ 203 Слуга Народу – Божик Валерій – Округ 204 Слуга Народу Алексей Просяной (Олексій Просяний) Mykhailo Pavliuk

Gepostet von Васловівці. Свято-Успенський храм УПЦ am Montag, 29. Juli 2019

Нагадаємо, вперше парафіяни Свято-Успенського храму УПЦ с. Васловівці звернулися до Президента України В.О. Зеленського з проханням захистити їх від безчинств, які звершують відносно них прихильники «ПЦУ» за підтримки місцевих чиновників 26 травня 2019 року.

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 899

Залишити відповідь