Полтавська місіонерська семінарія запрошує дистанційно отримати богословську освіту

У Полтавській місіонерській духовній семінарії триває набір студентів на сектор дистанційного навчання на богословсько-місіонерському факультеті, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт навчального закладу. 

Дистанційне навчання дає можливість отримати богословську освіту за допомогою  технічних засобів, не відвідуючи традиційні заняття у навчальному закладі. Особиста присутність необхідна лише при здачі вступних іспитів. При цьому, до абітурієнтів з обмеженими фізичними можливостями буде виїжджати екзаменатор. 

Студенти дистанційного сектору вивчають богословські предмети за допомогою електронних підручників, аудіо-, відео- і текстових лекцій, мають можливість ставити запитання і отримувати консультації, беручи участь у віртуальних бесідах з викладачами в режимі відеозв’язку (Skype). Іспити також складаються дистанційно за допомогою відеозв’язку.

Полтавська семінарія запрошує до участі у проекті осіб, які проживають у країнах ближнього і дальнього зарубіжжя, на території Донецької і Луганської областей з особливим порядком місцевого самоврядування та людей з обмеженими фізичними можливостями.

Сектор дистанційного навчання на богословсько-місіонерському факультеті ПМДС діє з 2014 року.

У цьому році подати документи можна з 1-го червня до 25-го серпня.

 

Просмотров: 704

Залишити відповідь