Делегація УПЦ від імені Предстоятеля привітала архієпископа Румунської Церкви Пимена з 90-річчям

25 серпня 2019 року з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія делегація Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ  взяла участь у святкуванні 90-річного ювілею архієпископа Сучавського та Редеуцького Молдавської митрополії Румунської Православної Церкви Пимена. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сторінку у фейсбук прес-служби єпархії.

Делегацію очолив митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій, який передав ієрарху Румунської Церкви від Предстоятеля УПЦ архієрейський жезл.

Під час свого візиту до Румунії представники Чернівецько-Буковинської єпархії помолилися перед мощами святого покровителя Буковини – великомученика Іоанна Сочавського.

«Православні Церкви об’єднані любов’ю, для них немає кордонів і мовних пріоритетів, тому що в їх основі знаходиться Христос. Представники Румунської Православної постійно молитовно з нами розділяють наші церковні свята, зокрема настоятелі монастирів Путна та Сучевиця», – підкреслили в Чернівецько-Буковинської єпархії та побажали владиці Пимену багатьох років служіння Церкві Христовій.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 2372

Залишити відповідь