Напередодні Неділі 11-ї після П’ятидесятниці Предстоятель очолив всенічне бдіння у Києво-Печерській Лаврі

31 серпня 2019 року, напередодні Неділі 11-ї після П’ятидесятниці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння в Успенському соборі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили намісник обителі митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, архієпископ Бучанський Пантелеімон, єпископ Баришівський Віктор, ректор КДАіС єпископ Білогородський Сильвестр, єпископ Згурівський Амвросій, братія обителі, студенти та викладачі Київських духовних шкіл у священному сані.

За богослужінням молились парафіяни, паломники Києво-Печерської Лаври та студенти Київської духовної академії і семінарії.

Богослужбові піснеспіви виконували: хор студентів КДАіС під керівництвом архімандрита Романа (Подлубняка) та митрополичий хор під керівництвом архімандрита Геронтія (Борисевича).

Завтра Блаженніший Архіпастир очолить недільне богослужіння в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври. Після Божественної літургії відбудеться молебень в Хрестовоздвиженському храмі Лаври перед мощами преподобного Нестора Літописця та благословіння на початок навчання у Київських духовних школах. Богослужіння в Успенському соборі розпочнеться о 8:30.

Неділя 11-та після П'ятдесятниці: всенощна

Неділя 11-та після П'ятдесятниці: всенощнаБогослужіння в Лаврі очолює Священноархімандрит обителі Блаженніший Митрополит Київський і всієї України ОнуфрійПостійна адреса онлайн-трансляцій Лавриhttps://lavra.ua/translyatsii/

Gepostet von Українська Православна Церква am Samstag, 31. August 2019

Нагадаємо, сьогодні вранці Предстоятель очолив престольне свято у Флорівському монастирі Києва.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1967

Залишити відповідь