Ієрархи УПЦ освятили два храми — на Житомирщині та Київщині (фото, відео)

Минулих вихідних керуючий Житомирською єпархією освятив храм на честь Вознесіння Господнього, правлячий архієрей Бориспільської — на честь свт. Миколая Чудотворця. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-служби єпархій.

7 вересня 2019 року митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим звершив чин освячення храму на честь Вознесіння Господнього у селищі Стара Олександрівка Пулинському районі Житомирської області.

По завершенні освячення владика у співслужінні кліриків єпархії відслужив Божественну літургію. Після завершення богослужіння митрополит Никодим привітав настоятеля, духовенство та парафіян з історичною подією, закликав берегти та відвідувати храм, постійно молитися та бути ревними християнами.

8 вересня 2019 керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звершив освячення храму на честь святителя Миколая Чудотворця у с. Гусинці Бориспільського району Київської області.

Його Високопреосвященству співслужили єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій, єпископ Згурівський Амвросій та гості у священному сані. По закінченню богослужіння владика Антоній привітав настоятеля та парафіян з недільним днем та освяченням храму.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 903

Залишити відповідь