На Київщині поліція затримала крадія, який пограбував храм і зник на чужому моторолері

Співробітники Національної поліції України в Київській області затримали зловмисника, який пограбував храм, а після цього вкрав у місцевих жителів смт Рокитне Київської області моторолер і зник на ньому з місця події. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Національної поліції в Київській області.

Днями раніше до правоохоронців звернулася мешканка смт Рокитне, яка повідомила, що в неї вкрали моторолер, що стояв біля під’їзду будинку, де вона проживає.

Місцева кримінальна поліція під час слідчо-розшукових заходів встановила особу підозрюваного — ним виявився 33-річний житель Кіровоградської області.

А під час подальшого розслідування поліцейські з’ясували, що затриманий також здійснив крадіжку з церкви. Як зазначили в поліції, напередодні вночі чоловік проходив повз приміщення храму, коли побачив привідчинине вікно. «Тоді він проникнув всередину будівлі й викрав звідти майно. Із поцупленим крадій далі пішов містом, допоки не зауважив біля одного з будинків моторолер, на якому і поїхав з місця події», — додали у Відділі комунікації поліції Київської області.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) за та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. До підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Просмотров: 210

Залишити відповідь