Напередодні Неділі після Воздвиження Предстоятель очолив всенічне бдіння у Києво-Печерській Лаврі

28 вересня 2019 року, напередодні Неділі 15-ї після П’ятидесятниці, після Воздвиження, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння в Успенському соборі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

Його Блаженству співслужили керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон, єпископ Баришівський Віктор, єпископ Переяслав-Хмельницький Діонісій та братія обителі у священному сані.

За богослужінням молились парафіяни, паломники Києво-Печерської Лаври та студенти Київської духовної академії і семінарії.

Завтра Блаженніший Архіпастир очолить святкове богослужіння в Одесі з нагоди дня пам’яті преподобного Кукші Одеського.

Неділя 18-та після П'ятидесятниці, після Воздвиження: всенощна

Неділя 18-та після П'ятидесятниці, після Воздвиження: всенощнаБогослужіння в Лаврі очолює Священноархімандрит обителі Блаженніший Митрополит Київський і всієї України ОнуфрійПостійна адреса онлайн-трансляцій Лавриhttps://lavra.ua/translyatsii/

Gepostet von Українська Православна Церква am Samstag, 28. September 2019

Нагадаємо, вчора Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив Божественну літургію у Хрестовоздвиженському храмі Києво-Печерської Лаври

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1463

Залишити відповідь