У цьому році конкурсна програма найкраща за останні три роки — директор «Покрову» запрошує на кінофестиваль

Урочисте відкриття Міжнародного фестивалю православного кіно — 7 жовтня о 18:00 в київському «Будинку кіно».

Директор фестивалю протоієрей Олександр Акулов, запрошуючи до участі у перегляді православного кіно усіх охочих, розповів, що передивився понад 200 фільмів із 15 країн світу і впевнений, що в цьому році конкурсна програма краща за останні три роки. Про це йдеться в публікації на сайті «Покрову», передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Мені, як директору фесту, довелося (і я цьому дуже радий) подивитися більш як двісті фільмів з 15 країн світу. З журі ми відібрали 68 робіт для основного конкурсу і для показу глядачам. Можу сміливо сказати, що в цьому році конкурсна програма краща за останні три роки, і це, звичайно, заслуга режисерів і авторів фільмів», — зазначив отець Олександр.

Особливо своєю різноманітністю, глибиною і якістю порадувало документальне кіно. «Давненько я так не хвалив документалістів!», — написав він.

«Так що, друзі, є що подивитися і чому порадіти разом зі мною, журі та учасниками «Покров-19»! Дуже важливо ваша присутність на переглядах в «Будинку кіно» 8 і 9-го жовтня прямо з 11-ї ранку і до пізнього вечора! Книгу можна прочитати в будь-який час, переказати, передати другу, а от подивитися нове православне кіно на великому екрані та в супер-якості можна буде тільки в ці дні на нашому доброзичливому фестивалі кращого у світі кіно – православного!

Чекаємо, хвилюємося і любимо!», — запрошує директор кінофестивалю «Покров».

Нагадаємо, XVII Міжнародний фестиваль православного кіно «Покров» відбудеться 7—10 жовтня 2019 року з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія у Києві в київському «Будинку кіно» (вул. Саксаганського, 6). Цьогоріч кінофорум присвячено сім’ї та проходитиме під гаслом «Сім’я — мала церква».

Ознайомитися зі списком усіх фільмів-учасників кінофестивалю «Покров» та дізнатися про подробиці форуму можна на сайті pokrovkino.com.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 398

Залишити відповідь