Митрополит Філарет висловив співчуття постраждалим і родинам загиблих внаслідок аварійної посадки літака Ан-12 поблизу Львова

Митрополит Львівський і Галицький Філарет висловив співчуття постраждалим і родинам загиблих внаслідок аварійної посадки літака Ан-12 поблизу Львова. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на особисту сторінку у фейсбук владики.

«Трагічним видався ранок 4 жовтня 2019 року у зв’язку з вимушеною аварійною посадкою літака Ан-12 поблизу Львова через закінчення пального, — йдеться у листі. — Цього дня свята церква святкує пам’ять святителя Димитрія Ростовського, нашого співвітчизника, який є особливим заступником і молитвеником за всю паству Української Православної Церкви.

Будемо молитися до Всемилостивого Господа, щоб заступництвом Пресвятої Богородиці і молитвами святителя Димитрія Господь зцілив всіх постраждалих і всім дарував швидке одужання. Віримо, що молитви Пречистої та святого угодника будуть почуті та Господь пошле Свою всезцілюючу Благодать до потреб недужних».

Митрополит Філарет написав, що в єпархії підносять особливу молитву за вічний спочинок душ загиблих в цій трагедії, а родинам загиблих висловлюють свої найщиріші співчуття.

«У цей сумний день висловлюю слова утіхи та підтримки від всіх вірян та кліриків Львівської єпархії УПЦ та від себе особисто. Запевняю вас у своїх молитвах та прикликаю на всіх Боже благословення», — зазначив ієрарх Української Православної Церкви.

Сьогодні, у п’ятницю, 4 жовтня, у результаті екстреної посадки транспортного літака Ан-12 під Львовом загинули п’ятеро людей. Усього на борту перебувало семеро членів екіпажу та один чоловік, який супроводжував вантаж. Трьох осіб, які вижили з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано до медичних закладів Львова.

фото vesti.ua

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 695

Залишити відповідь