Митрополит Никодим освятив храм у виправній установі Житомира

14 листопада 2019 року  митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим звершив чин освячення храму на честь Вериг апостола Петра в установі виконання покарань №8 у Житомирі. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Житомирської єпархії.

Його Високопреосвященству співслужили священнослужителі єпархії. На молитві були присутні керівники установи та ті, хто проходять виправний термін.

Після закінчення чинопослідування освячення владика звернувся до присутніх зі словом проповіді. Архіпастир привітав усіх із подією освячення, закликав любити храм та знаходити у ньому спасіння для душі.

На Буковині у смт Красноїльськ Сторожинецького благочиння парафія на честь святого Стефана Великого продовжує будівництво нового храму, передають у прес-службі єпархії. 

Зусиллями віруючих та їх настоятеля протоієрея Ілії Германа почали зводити стіни церкви. Закладка храму на честь святого воєводи Стефана Великого відбулася рік назад, 12 вересня 2018 року, митрополитом Чернівецьким і Буковинським Мелетієм.

Нагадаємо, 10 листопада 2019 року митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел очолив освячення Свято-Георгіївського храму в м. Ізмаїлі Одеської області, митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій освятив церкву на честь прп. Іова Почаївського у с. Мілієве Чернівецької області. 

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 341

Залишити відповідь